Noutatile Dacia de la Salonul Auto Frankfurt 2015

Dacia a furnizat detalii cu privire la noutatile pe care le va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt 2015.

Cea mai importanta este includerea in oferta a unei transmisii robotizate, denumita Easy-R. Aceasta cutie cu 5 trepte va fi disponibila pe motorizarea TCe 90cp asociata cu sistemul Star&Stop. O vom intalni pe modelele Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway. Ea dispune de doua moduri: Drive (rapoartele sunt schimbate de calculator) si Manual (soferul decide monentul schimbarii). Dezavantajul fata de o transmisie automata este faptul ca schimbarea treptelor se face mai lent. Avantajul este pretul mai mic.

dacia-duster-2016Dacia mai vine cu un facelift discret pentru Duster, la doi ani dupa reimprospatarea precedenta. La exterior avem jante noi de aliaj de 16′ negre, dar si o noua culoare pentru caroserie „vert-Altaï”. La interior descoperim doua tapiterii noi: „Silicon noir” si „Federer gris”.

media-nav-evolutionPentru Duster Edition 2016 va fi disponibil sistemul multimedia MEDIA-NAV Evolution, iar optional in functie de tara, va fi disponibila si o camera pentru marsalier.
Noutatile cu care vine sistemul MEDIA-NAV Evolution sunt: o interfata noua – mai colorata, sistem de navigatie care integreaza functia Info-Trafic TMC si acces la conectivitate prin aplicatii dedicate (in functie de tara).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *