A fost prezentată noua generație BMW X3: schimbări notabile atât la exterior, cât și la interior

S-a lansat noul BMW X3. Cea de-a treia generație a SUV-ului bavarez aduce modificări notabile atât la exterior, cât și la interior, dar și o nouă variantă M40i.

Spoilere modificate și restilizări la nivelul grilei și al blocurilor optice. Acestea sunt principalele schimbări în design-ul noii generații X3. Păstrând ADN-ul mărcii, BMW mizează pe o înfățișare sportivă, cu muchii proeminente și jante mari, care vor avea între 18 și 21 de inch. Garda la sol a noului SUV BMW are 204 mm, permițând utilizarea acestuia chiar și pe drumurile de munte.

P90263721_highRes_the-new-bmw-x3-xdriv

Forma caroseriei lui X3 rămâne aceeași, deci spațiul interior rămâne la fel de generos ca la generația precedentă, portbagajul măsurând 550 de litri. Că tot veni vorba de interior, acesta este capitolul la care noul SUV bavarez a primit cel mai mare și bine-meritat update. Dacă generația anterioară nu avea un interior foarte modern, inginerii și designerii BMW au reușit să ducă interiorul noii generații la un alt nivel.

Pe lângă materialele calitative și design-ul plăcut, noua generație aduce și un ansamblu de tehnologii avansate și foarte utile: cheia inteligență BMW Display Key, BMW Personal CoPilot (o tehnologie ce include Active Cruise Control, Steering and lane control assistant, Lance Change Assistant și Lane Keeping Assistant) și cea mai nouă versiune a sistemului Connected Drive sunt cele mai interesante noutăți.

P90263730_highRes_the-new-bmw-x3-xdriv

În gama de motorizări, pe lângă unitățile diesel de 190 și 265 de cai putere, va mai fi disponibil un motor pe benzină M40i de 3.0 litri și 360 de cai putere. Echipat cu acest agregat, BMW X3 devine o rachetă pe roți, cifrele sale fiind impresionante: 0-100km/h în 4,8 secunde și o viteză maximă de 250 km/h.

Noul BMW X3 a fost lansat pe piața din România.

Prețurile SUV-ului german încep de la 48.248 de euro cu TVA pentru varianta xDrive20d. X3 M40i are un preț de pornire de 65.986 de euro cu TVA inclus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *