Noul Jaguar XE, mai bun decat X-Type?

Jaguar XE are de dus o lupta crancena. Si nu numai prim prisma faptului ca trebuie sa se impuna intr-un segment dominat de BMW Seria 3, Mercedes-Benz Clasa C si Audi A4, dar trebuie sa spele rusinea predecesorului sau, X-Type. Iar eu cred ca are aproape toate atuurile necesare pentru a reusi.Jaguar-XE

Unul dintre ele este designul exterior. Masina arata ca o felina gata de atac. Toate liniile inspira forta, ajutata de blocurile optice alungite. Si, spre deosebire de predecesorul sau, toate elemente arata si sunt premium.

jaguar-xe-3Interiorul are un design placut, dar parca nu se ridica la nivelul exteriorului. Chiar daca spatiul pentru pasageri nu este urias, avem materiale bune si dotari de ultima generatie, ce sporesc confortul.

Pentru noul Jaguar XE, eu recomand motorizarea diesel de 2.0l 163 cp care, datorita structurii usoare din aluminiu va putea face consumuri de 3,8l si va emite sub 100g/km CO2.

Jaguar XE incepe de la 39.556 de euro (TVA inclus) pentru versiunea de baza Pure care include climatizare automata pe doua zone, sistem audio, frana de parcare electrica, JaguarDrive Control si  All Surface Progress Control. jaguar-xe-2

In concluzie, noul Jaguar XE poate lupta cu usurinta impotriva competitorilor sai si dovedeste ca e mult mai bun decat predecesorul sau.

 

Foto 1: gearpatrol.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *