Honda Civic facelift, OZN-ul

Honda Civic este una dintre cele mai interesante compacte de pe piata. Va intrebati ce are atat de special?

In primul rand, design-ul exterior este neconventional. Masina arata ca o mica nava spatiala accesorizata cu diferite elemente, probabil luate de pe alta planeta. Avem spoilere desenate agresiv, faruri alungite si stopuri subtiri cu un design inedit, totul incadrat in forma deja consacrata de Civic.

honda-civic-interiorInteriorul seamana cu un cockpit, toate elementele fiind centrate asupra soferului. Materialele sunt bune, intalnim tehnologii de ultima generatie, iar spatiul este mare, plusand la capitolul modularitate, unde avem, spre exemplu, scaunele Magic Seats.

Cat despre motoare preferatul meu este 1.8 i-VTEC de 142 cp si cutia manuala in 6 trepte (mai exista si varianta diesel 1.6 i-DTEC 120cp). Chiar daca nu este turbo, ofera performante onorabile. Consum mediu de 6.1l, 0-100 in 9.4 sec. si viteza maxima de 215 km/h sunt datele oficiale pentru acest propulsor.

Honda-Civic-SpateHonda Civic e o masina speciala, o masina ce aduce un aer proaspat in segment. Si, avand in vedere ca pretul pentru versiunea 1.8 ELEGANCE MT WHITE EDITION porneste de la 14.990 euro fara TVA, pot spune ca noul Civic este unul dintre cele mai bune automobile compacte de pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *