Viitorul nu e departe: primele unități Tesla Model 3 au ieșit pe poarta fabricii. Totuși, peste 60.000 de clienți și-au anulat precomenzile

Despre Tesla Model 3 se vorbește de mult timp. Este una dintre cele mai interesante mașini electrice de pe piață, iar realizarea ei este considerată a fi un mare pas înainte pentru compania de peste ocean, care reușește astfel să producă o mașină electrică destinată publicului larg, mult mai ieftină decât Model S sau Model X. În ciuda prețului mai mic, care începe de la 35.000 de dolari, noul model are performanțe remarcabile: autonomie de 220 de mile (350 de kilometri) la o singură încărcare, 0-100km/h în 5,6 secunde și viteză maximă de 130 mph (aprox. 210 km/h).

Primele livrări

Tesla Model 3 este acum în producție, iar din luna iulie, când primul model a ieșit din fabrică (acesta fiind primit chiar de Elon Musk), au fost produse câteva mașini. Potrivit Profit.ro, primele 30 de autovehicule au fost livrate deja angajaților Tesla care au comandat noul Model 3. Odată cu prima mașină care a ieșit pe poarta fabricii din Fremont, California, a apărut și primul videoclip pe internet:

Peste 60.000 de clienți și-au anulat precomenzile

Aproximativ 63.000 de clienți și-au anulat precomenzile pentru Tesla Model 3 atunci cand au aflat că ar putea primi mașinile abia la finele anului viitor. Ei solicită și restituirea celor 5.000 de dolari plătiți pentru precomandă. Tesla a confirmat faptul că, dintre cele 518.000 de precomenzi, mai sunt active doar 455.000. „Este ca într-un restaurant unde se servesc hamburgeri şi, pentru a primi comanda, trebuie să aştepţi o oră şi jumătate. În aceste condiţii, îţi mai doreşti să încurajezi şi alţi clienţi să comande hamburgeri?”, a afirmat Elon Musk, fondator și director general Tesla, citat de Digi24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *